PROJE HİZMETLERİ

Doğrusal ve/veya doğrusal olmayan hesap yöntemleri, ileri yapısal analiz programları ile tasarım ve çizim paftalarını özenle hazırlıyoruz.

DAHA FAZLA BİLGİ

GÜÇLENDİRME UYGULAMALARI

Mevcut yapıların gerek geleneksel gerekse ileri yöntemlerle depreme karşı performanslarının artırılması ana uzmanlık alanımızı teşkil etmektedir.

DAHA FAZLA BİLGİ

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TAAHHÜT

Mevcut yapıyı güçlendirmenin ekonomik olmadığı ya da kat maliklerinin binalarını yeniden inşa ettirmek istedikleri durumlarda, eski yapı stoklarını depreme karşı dayanıklı olacak şekilde yeniden inşa ediyoruz.

DAHA FAZLA BİLGİ

TARİHİ ESER GÜÇLENDİRME

Artyol Mühendislik olarak tarihi eserler için yapısal onarım ve güçlendirmenin evrensel değerlerini benimseyerek restorasyon projelerinde etkin rol almaktayız.

DAHA FAZLA BİLGİ

LİFLİ POLİMER (KARBON FİBER UYGULAMALARI)

Depreme karşı güçlendirmede yaygın olarak kullanılan lifli polimerlerin detay mühendislik hesapları, çizim, uygulama ve kalite kontrol süreçlerininde çözümler sunuyoruz.

DAHA FAZLA BİLGİ

YAPI KİMYASALLARI VE SATIŞ

İyi malzeme olmadan iyi mühendislik hizmeti verilemeyeceği bilincinde, müşterilerimize çok çeşitli yapı kimyasallarının temini ile hizmet vermekteyiz.

DAHA FAZLA BİLGİ

HAKKIMIZDA

Firmamız 1987 yılında kurulmuş alanında lider konumda bir firmadır. Geniş faaliyet alanımız içerisinde Bina Güçlendirme, Tarihi Yapıların Onarımı, Proje Hizmetleri, Taahhüt Hizmetleri, bayiliğini ve uygulamasını yaptığımız yapı kimyasalları ürün çeşitleri yer almaktadır. Öncelikli hedefimiz en iyi hizmeti ve bayiliğini üstlendiğimiz ürünlerimizi alanında uzman teknik personeli ile hızlı ve eksiksiz bir şekilde kullanımınıza sunmak, estetik açıdan hedeflenen ölçüde zengin çalışmalar üretmektir.

DAHA FAZLA BİLGİ

ANA FAALİYET ALANLARIMIZ

SAYILARLA ARTYOL

Kurulduğundan günümüze kadar yapılan proje çalışmaları firmamızın Dünya inşaat teknolojisinde meydana gelen gelişmeleri anında izleme ve uygulama imkânını sağladı. Bugün artık kendi alanında lider konuma gelen firmamız konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.